Title Image

Werkwijze Productie

lego-interview

DOE

PLANNEN

Een goede productieplanning is alles. Bij Storycatchers werken we op een gestandaardiseerde productiewijze waardoor we efficiënt kunnen werken. Opnamelocaties zoeken, scenario’s uitwerken, afspraken maken met de klanten en sprekers die je gaat interviewen. Niets laten we aan het toeval over.

 

OPNEMEN

Goede verhalen inblikken is meer dan een paar mooie beelden maken. Onze reporters en cameramensen weten hoe ze professionele videoreportages moeten maken en hoe ze mensen zonder cameraervaring moeten interviewen.

 

MONTEREN

Hoe vertel je op basis van losse videofragmenten een boeiend verhaal? Hoe mix je authenticiteit met een commerciële boodschap? Hoe stem je klank en kleur af op de stijl en het imago van de opdrachtgever? Onze monteurs kunnen het je misschien moeilijk uitleggen, maar ze doen het wel.

 

REVISEREN

Komt vertrouwelijke informatie in beeld? Zijn we je belangrijkste USP vergeten bij de montage? Dat kan. Via een interactieve online applicatie kan je gerichte feedback geven op al je video’s. Ben je helemaal tevreden, dan wij ook.

 

AFLEVEREN

Beheren we je YouTube kanaal? Dan plaatsen we de finale video zo online dat hij vlot gevonden kan worden via Google. Wil je de video’s ook offline inzetten op beurzen en bij presentaties? Dan geven we met plezier een HD MP4 versie, eventueel zelfs met ondertitels in de taal die je nodig hebt. Wist je trouwens dat je ondertitels ook op YouTube kan opladen?

VOLGENDE STAP > MARKETING
Meer over Online Video Strategie