Title Image

Werkwijze Marketing

lego-storyboard

DUW

DELEN

Video’s die niemand ziet gaan niemand inspireren of zullen je geen nieuwe klanten opleveren. Bij Storycatchers stopt het werk niet na de productie. We begeleiden je om video’s op de juiste manier online te zetten of nemen het YouTube kanaalbeheer voor onze rekening.  We helpen je ook om video’s maximaal te laten renderen via Facebook, Twitter en andere sociale media platformen. We leggen de juiste links tussen de video’s onderling en leiden de mensen naar de juiste pagina op je website. Volledig in lijn met je strategische plannen en doelstellingen.

 

 

ADVERTEREN

Is het organische bereik zelfs na optimalisatie onvoldoende om je doelstellingen te halen? Of wil je gewoon je merk bij meer potentiële klanten in de kijker laten lopen? Dan zijn Google Videoadvertenties of Facebook Video Ads misschien wel interessant genoeg om eens samen te bekijken.

 

ANALYSEREN

Een goede online video campagne wordt op regelmatige tijdstippen opgevolgd en bijgestuurd. Enkel zo weten we of de doelstellingen gehaald worden en of eventuele verbetering mogelijk is. En waarom zou je de advertentiebudgetten niet herverdelen in functie van de effectieve resultaten van de videocampagne?

 

LEREN

Bij Storycatchers weten we veel over online video marketing, maar nog niet alles. Elk project bezorgt ons nieuwe inzichten en frisse ideeën waarmee we in de toekomst de impact van online video kunnen vergroten.

Wanneer mogen we met jou delen?

Contacteer mij, ik wil de mogelijkheden van online video ontdekken
Meer over Online Video Marketing