Referenties Videoproducties

Videoproducties bedrijven

Haglöfs Partner Store

Online verkopen is een kunst. De Haglöfs Partner Store pakt het slim aan en verkoopt met productvideo’s meer lawine rugzakken dan ooit. Zien is geloven… en kopen.

Atelier Schrauwen

Jef Schrauwen is een jonge ondernemer die zijn passie voor houten deuren niet kan verbergen. In deze videoreeks kom je te weten hoe zijn unieke meesterwerken worden gemaakt.

Jules Destrooper

Wist je dat ze bij Jules Destrooper ook workshops organiseren om te koken met hun wereldbekende koekjes?

Crealan Vertrouwensindex

Elke jaar vraagt Crelan aan 1.000 land- en tuinbouwers wat er leeft in hun sector. Stef Mertens, landbouwspecialist bij Crelan, geeft meer uitleg bij de resultaten.

Indie Group

Misschien ken je de Monday Morning Movies al. In deze reeks gaat e-commerce expert Cis Scherpereel op pad bij relevante spelers in de sector.

VOKA Kempen

Wist je dat VOKA en Storycatchers een gemeenschappelijke doelstelling hebben? We willen immers beide ondernemers en hun bedrijven in de kijker zetten. En ja, met video natuurlijk!

Videoproducties non-profit organisaties

Congres Duurzame Communicatie

Een event met topsprekers? Dan wil je hun boeiende verhalen zeker hergebruiken binnen je organisatie. Dankzij deze salongesprekken kan je ook nu nog alles ontdekken over duurzame communicatie.

Vlajo

Vlajo ondersteunt ondernemerschap bij jongeren. Wij vroegen aan verschillende ondernemers wat hun ultieme tip is voor jongeren die als ondernemer willen starten.

Sociale InnovatieFabriek

De Stuyverij uit Kortrijk is een realisatie van beslagen onderneemster Eefje Cottenier. Als nieuw soort ‘buurthuis’ wil de Stuyverij de interactie tussen werk en gezinsleven, de relatie tussen jong en oud en de buurtcontacten ondersteunen.

MVO Vlaanderen

Niets is zeker en zelfs dat niet. Als je nog geen boek las over Jan Jonker en zijn kijk op duurzaamheid dan moet je zeker deze korte introductie bekijken.

Kazou

Op kamp met Kazou is super leuk. Maar weet jij hoe het er in de praktijk aan toegaat? Storycatchers maakt een hele reeks video’s. Laat ons maar beginnen bij de ochtend.

Sfeervideo Duurzaam Communiceren

Interviews op een event zijn interessant. Maar ook bij een sfeervideo kunnen we helpen.