Title Image

VIDEO PRODUCTIE

BEDRIJFSFILMS

Bedrijfsfilms zijn al lang geen saaie video’s meer. Steeds meer bedrijven stellen vast dat ze met boeiende en relevante content hun bedrijf positief in de kijker kunnen zetten.

Meer over Bedrijfsfilms

UITLEG VIDEO’S

Wat doe je als je een muur wil schilderen maar niet weet hoe te beginnen? Naar YouTube surfen en daar hulp zoeken? Inderdaad.

 

Uitleg video’s (ook wel eens explainer of how-to video’s genoemd) tonen je hoe iets werkt of hoe je iets best aanpakt.  Vanuit video marketing een interessant gegeven.

 

Benieuwd hoe uitleg video voor jou kan werken? We leggen het graag… uit.

Meer over Uitleg Video

VIDEO TESTIMONIALS

Iedereen weet dat tevreden klanten je beste ambassadeurs zijn. Waarom laat je ze niet een keertje hun verhaal doen in een video?

 

Videogetuigenissen zijn een krachtige manier om bestaande klanten in de kijker te zetten en tegelijk potentiële nieuwe klanten over de streep te trekken.

Meer over Video Testimonials

VIDEOREPORTAGES

Ooit al overwogen om gebruik te maken van videoreportages als onderdeel van je digitale communicatie? Bij Storycatchers weten we dat professionele reportages een enorme boost kunnen betekenen voor je online visibiliteit.

Meer over Videoreportages

EVENEMENT VIDEO’S

Heb je een topspreker voor je keynote kunnen strikken? Brengt hij een boeiend verhaal over een relevant thema? Met een goede video kan je ook na het event de kracht van de spreker gebruiken als hefboom in je communicatie. Of misschien is dit wel de ideale teaser voor de volgende editie?

Meer over Evenementen Video

INSTRUCTIEVIDEO’S

Handleidingen worden amper gelezen. Ze zijn dikwijls onduidelijk. Met online instructievideo’s kan je informatie of processen zeer helder weergeven. De combinatie van een mondelinge uitleg met visuele ondersteuning, illustraties en de nodige detailbeelden maken videohandleidingen zeer effectief.

Meer over Instructievideo's

SOCIAL MEDIA VIDEO’S

Ook al gemerkt dat video’s het op je Facebook pagina veel beter doen dan tekst of foto’s? Of je vacature eindelijk kunnen invullen na het posten van je video op LinkedIn?

 

Social media video heeft heel wat troeven. Goede social media content is echter aangepast aan het platform. Werken vierkante video’s beter? Wanneer moet je ondertitels gebruiken? Hoe lang moet mijn video zijn?

Meer over Social Media Video's

ANIMATIE VIDEO’S

Een geanimeerde video is soms de beste manier om een boodschap over te brengen naar een specifieke doelgroep. Klassieke video’s zijn goedkoper, maar niet altijd geschikt om complexe processen of een moeilijke uitleg weer te geven.

 

Bij Storycatchers doen we meer dan gewoon een animatie video maken. We zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt en dat je animaties inzet wanneer ze een meerwaarde zijn voor klassieke live video.

Meer over Animatie Video

VIDEO PODCASTS

Podcasts worden steeds populairder. Sinds podcasts ook terug te vinden zijn  iTunes of Spotify weet een veel ruimer publiek ze te appreciëren.

 

Maar wist je dat veel populaire podcasts tegenwoordig ook op YouTube gepubliceerd worden? Dat is niet zomaar toevallig.

Meer over Video Podcasts