Title Image

Video Strategie

VIDEO MARKETING STRATEGIE

Iedereen die van ver of dichtbij met marketing bezig is weet het. Video werkt. Toch is videomarketing geen evidentie voor de meeste bedrijven.

 

Storycatchers helpt bedrijven en organisaties om video strategisch in te zetten als onderdeel van hun online communicatie. We gaan samen met jouw eigen team op zoek naar een maximaal rendement met een minimaal budget.

 

We kijken in detail naar wat er op vlak van video in jouw vakgebied gebeurd en hoe ver je directe concurrenten al staan. We kijken naar je strategische doelstellingen op niveau van je bedrijf of marketingafdeling. We identificeren opportuniteiten en bedenken creatieve videoformats waarmee je direct aan de slag kan bij de productie van videoreeksen of een webinar aanbod.

 

We begeleiden of trainen jouw medewerkers of extern communicatiebureau in functie van een optimale ranking bij Google en de virale verspreiding via sociale media. We geven opleidingen presentatietechnieken voor webinars.

 

Als je echt geld wil verdienen met video is een strategisch plan je meest rendabele investering. Contacteer ons om samen uit te zoeken hoe we je doelstellingen kunnen bereiken.

TIPS BIJ HET OPMAKEN VAN JE

VIDEO MARKETING PLAN

Vertrek vanuit je bedrijfsdoelstellingen

Stel duidelijke meetbare doelen op (KPI's)

Werk met videoreeksen volgens vaste formats

Gebruik vragen van klanten om relevante onderwerpen te vinden

Denk al bij het uitwerken van je plannen aan de productiefase

IK WIL MEER WETEN OVER

VIDEO MARKETING STRATEGIE

  Naam*

   

  Email*

   

  Tel

   

  Hoe kunnen we je helpen?