Title Image

VIDEO MARKETING

Video Strategie

Elke digitale marketeer weet het. Video werkt. Toch is starten met video marketing geen evidentie voor veel bedrijven.

 

Storycatchers helpt bedrijven en organisaties om video strategisch in te zetten als onderdeel van hun online communicatie. We gaan samen met je marketing team op naar video formats die werken en een positieve bijdrage hebben om je rendement.

Meer over Video Strategie

YouTube kanaal beheer

Heb je ook video’s op je YouTube kanaal staan die minder lopen dan verwacht? Misschien is het tijd voor actief YouTube kanaal beheer. Onze video marketeers weten hoe we je kanaal optimaal moeten instellen en je video’s kunnen laten scoren in Google. Door actieve analyse, A/B testen en optimalisaties versterken we het effect van je video’s.

Meer over YouTube kanaal beheer

Video Advertenties

Wanneer je waardevolle video’s maakt voor je doelpubliek, is het zinvol om ze bewust te gaan promoten bij de juiste kijkers. Zo weet je zeker dat het juiste publiek bereikt. Gerichte advertenties via Facebook Ads of Google Ads (vroeger Adwords)  zijn zeer krachtig als ze correct worden ingezet.

 

Storycatchers helpt je bij het opzetten en opvolgen van videocampagnes en zorgt ervoor dat je advertentiebudget efficient wordt ingezet.

MEER OVER VIDEO ADVERTENTIES

Video marketing opleiding

Wil je zelf aan de slag met video marketing in je bedrijf? Wil je de kennis van je marketingteam op vlak van video versterken?  Onze opleidingen video marketing zijn misschien wel de beste investering ooit.

Meer over video marketing opleidingen