LIVE VIDEO

Webinars

Strikt genomen is een webinar een live video uitzending zonder publiek. Webinars worden zowel georganiseerd voor interne opleidingen als voor klanten of prospects. Opleidingscentra zien in webinars de oplossing voor dalende deelnemersaantallen tijdens de klassieke opleidingen.

Webinars zijn echter ook interessant van uit video marketing standpunt.

Meer over Webinars

Live Webcasts

Een conferentie live uitzenden via het internet? De toespraak van de CEO mee laten volgen vanuit alle vestigingen van je bedrijf? Met onze live streaming- en webcast diensten wordt dit mogelijk.

Meer over Live Webcasts

Vaste streaming installaties

Gemeentelijke raadzalen, concerthallen of zelfs de toren van de Brusselse St.Goedelekathedraal. Op veel van deze locaties staat vaste streaming apparatuur die in sommige gevallen 24/7 live beelden naar het internet stuurt.

Bij Storycatchers helpen we bij het opzetten en onderhouden van vaste streaming installaties of maatwerk in functie van tijdelijke projecten zoals kunstprojecten of educatieve campagnes.

Webinar Studio

Een live webinar opzetten kan je overal. Toch is het niet altijd evident om een geschikte plek op kantoor te vinden. Slechte verlichting, lawaaierige collega’s en factoren kunnen van je droomproductie een echte nachtmerrie maken.

 

Werken vanuit een professionele webinar studio kan een oplossing zijn.

Meer over onze live webinar studio
Online video opnamestudio
live multi language streaming

Multi language streaming

Een conferentie met simultaanvertaling? Een sportwedstrijd met commentaar in verschillende talen? Met onze Multi Language streaming oplossing kunnen kijkers live uitzendingen volgen met een audiokanaal naar keuze.

Storycatchers verzorgt live uitzendingen tot 8 simultane talen.

Meer over Multi Language Live Webcasts