Title Image

Webinar

studio1-sofa-bartransit

WEBINAR

Een webinar is een live uitzending waarbij deelnemers online een presentatie of voorstelling mee kunnen volgen. In tegenstelling tot een klassieke webcast ligt de focus in eerste plaats op de online deelnemers.

 

Webinars worden zowel georganiseerd voor interne opleidingen als voor klanten of prospects. Opleidingscentra zien in webinars dan weer de oplossing voor dalende deelnemersaantallen tijdens de klassieke opleidingen.

 

Webinars zijn interessant omdat je deelnemers geen fysieke verplaatsing moeten doen en dus letterlijk over heel de wereld kunnen zitten. Je kan deelnemers aan een webinar vooraf laten registreren of het webinar aanbieden op een beveiligd platform zodat enkel bepaalde klanten of betalende deelnemers de presentatie mee kunnen volgen. Zo kan je geld verdienen aan het delen van je expertise.

 

Voor eenvoudige webinars volstaan een laptop met webcam en microfoon. Wil je echter een professionele uitzending verzorgen met meerdere camerastandpunten, verschillende sprekers en technische ondersteuning dan kan je daarvoor bij Storycatchers terecht.

 

Zoek je een aangename, rustige plek om een webinar te organiseren dan kan je terecht in onze professioneel uitgeruste webinar studio’s. Als je wil kan je enkele klanten uitnodigen om de uitzending live mee te maken.

 

Contacteer ons om de mogelijkheden te bekijken of leer meer over webinars.

TROEVEN VAN PROFESSIONELE

LIVE WEBINARS

Meer rendement met je opleidingen en presentaties

Extra deelnemers, zelfs uit het buitenland

Plaatst je als expert in je vakgebied in de markt

Versterkt klantenbinding en je merk

Webinars besparen je tijd en geld

IK WIL MEER WETEN OVER

WEBINARS