Title Image

Webinar Studio’s

190516-NEXTCONOMY-2-Ruim
DSC00574
webinar greenkey studio
200514-Blog-WebinarsCorona-Zorgnet

WEBINAR STUDIO’S

Heb je al eens een webinar of live webcast georganiseerd vanuit je eigen kantoor, vergaderzaal of aula? Dan weet je dat dit niet zo evident is.

 

Slechte verlichting, lawaaierige collega’s en een internetlijn die plots hapert kunnen van je live uitzending een echte nachtmerrie maken. Dat is niet wat je voor ogen hebt als je voor het eerst een live seminarie wil broadcasten of een webinar wil uitzenden.

 

Bij Storycatchers beschikken we aangepaste webinar studio’s waarin je onder gecontroleerde omstandigheden kan werken. Alle technische en praktische uitdagingen worden door onze webinar experts opgevangen. Tijdens de uitzending kan je je 100% focussen op de inhoud van je webinar.

 

De meeste webinars worden uitgezonden vanuit onze webinar studio met greenkey limbo wand. In deze studio kunnen we de achtergrond vervangen door een beeld naar keuze, zelfs de slides van je presentatie.

 

Daarnaast beschikken we over een grotere webinar studio die geschikt is voor webinars met meerdere gasten, podcasts, discussiepanels of opnames met een live publiek.  De studio beschikt over een oude bakstenen achtergrond en de nodige meubels voor een authentieke informele look.

 

Verlichting, videoregie en camera’s zijn standaard aanwezig zodat je geen tijd en geld verliest aan het opstellen van apparatuur.

 

Contacteer ons voor mogelijkheden en beschikbaarheid.

STUDIO 1

WEBINAR STUDIO MET PUBLIEK

Organiseer je een webinar maar wil je graag ook een live publiek in de zaal? Geen enkel probleem, Studio 1 is geschikt voor uitzendingen tot 50 live bezoekers. Onze apparatuur is er op voorzien dat zowel het live publiek als de online kijkers in interactie kunnen gaan met de sprekers tijdens de uitzending.

 

Daarnaast zijn de mogelijkheden ook onbeperkt: van een live sofagesprek met 2 gasten en een presentator tot een panelgesprek met 5 deelnemers. Of waarom geen productpresentatie in een warme, authentieke omgeving? In onze webinar studio is dat allemaal mogelijk.

Webinar studio met live publiek
Green key studio met 2 personen
STUDIO 2

WEBINAR STUDIO MET GREENKEY LIMBO WAND

Op zoek naar een manier op je webinars nog professioneler te maken?  Misschien is een professionele webinar studio iets voor jou. Haarscherpe beelden, kristalheldere audio en virtuele achtergronden. Onze greenkey webinar studio heeft het allemaal.

Meer info over onze webinar studio met greenkey limbo wand
TROEVEN VAN ONZE PROFESSIONELE

WEBINAR STUDIO'S

Volledig ingericht voor live webcasts en webinars

Aangename, comfortabele en rustige omgeving voor 100% focus

Volledige controle over licht en akoestiek

Professionele apparatuur van A-merken

Multifunctionele opstelling

Geschikt voor uitzendingen tot 50 live bezoekers

Inclusief technische en praktische ondersteuning door ervaren webinar professionals

IK WIL MEER WETEN OVER JULLIE

WEBINAR STUDIO'S