Title Image

Virtuele evenementen

Virtuele Evenementen

Aan het begin van de coronacrisis leken virtuele evenementen misschien een noodzakelijk kwaad, maar ondertussen weet elke organisator dat dit niet zo is. Een virtueel event kan dé manier zijn om je publiek digitaal en op een erg toegankelijke manier deel te laten nemen aan jouw evenement.

 

Virtuele evenementen gaan verder dan een klassieke webinar wat betreft interactie. In een virtueel event platform kan je veel meer dan enkel vragen stellen aan de sprekers of chatten met andere deelnemers. Naast het volgen van een plenaire sessie kan je deelnemen aan verschillende breakout sessies, een één-op-één videochat organiseren met een andere deelnemer of een bezoekje brengen aan een virtuele beursstand.

 

Een virtueel evenement wordt als het ware een totale belevenis, één die je deelnemers niet willen missen. Daar waar bij klassieke webinars een groot deel van de deelnemers de opnames achteraf herbekijkt, zorgt de focus op interactie bij een virtueel evenement ervoor dat de live opkomst veel hoger ligt.

 

Bij Storycatchers weten we wat een goed online event inhoudt en hoe dit op een succesvolle manier georganiseerd kan worden. We zorgen er niet enkel voor dat technisch alles vlekkeloos verloopt, maar we helpen organisatoren ook bij het uitwerken van hun evenement op inhoudelijk vlak.

 

Onze live event producers werken samen met jullie een gevarieerd programma uit zodat de deelnemers een unieke live ervaring beleven.

 

Contacteer ons om de mogelijkheden te bekijken.

Hopin

Bij Storycatchers zijn we fan van Hopin als platform voor virtuele events. Doordat dit virtueel event platform is ontwikkeld vanuit het standpunt van de deelnemer, biedt het ook jouw publiek een topervaring.

 

Naast een plenaire sessie kan je ook break-out sessies organiseren, deelnemers de mogelijkheid geven om te netwerken en nog veel meer.

 

Ontdek hier waarom Hopin het geschikte platform voor jouw virtuele event is.

Hopin Stage
Troeven van

virtuele evenementen

Een afwisselend programma waarbij beleving en interactie centraal staat

Toegankelijk voor alle geïnteresseerde deelnemers, ook uit het buitenland

Mogelijkheid voor deelnemers om hun eigen persoonlijke programma samen te stellen

Combinatie met uitzending vanuit een professionele studio mogelijk

Ja, ik wil meer weten over virtuele events

Contacteer mij