Title Image

Referenties Live Webcasts

Referenties Live Webcasts & streaming

House of LUX (UAE)

Voor een topshow als ‘House of LUX’ neem je geen enkel risico. Ook niet als lokaal geen YouTube live partner te vinden is. Resultaat? Crew en apparatuur naar Dubai voor een vlekkeloze HD live show in 7 MENA landen.

Cirque Du Soleil Alegria (BE)

19 jaar, 250 steden en meer dan 14 miljoen toeschouwers. Dat zijn de indrukwekkende cijfers achter de Alegria circusshow van Cirque Du Soleil. Zowel het hoofdkantoor in Montreal als de medewerkers onderweg konden de allerlaatste vertoning live volgen.

Eristoff Join The Pack (UK)

Eristoff gaf zijn fans de kans om te bewijzen dat ze echte nightwolves zijn. Hoe? Door live met echte wolven te huilen via hun webcam. Kon een deelnemer de wolven terug te doen huilen, dan won hij tickets voor I Love Techno. Live uitzenden vanuit een wolvencentrum zonder internetverbinding? Geen probleem.

Microsoft webinars (BE, NL)

Evenementen van Microsoft, zoals Techdays, zijn regelmatig als live webcasts te volgen via internet. Zo ook de integrale uitzending van de officiële Nederlandse Office 365 lancering.

Kookeiland (BE)

Met interactieve live kooklessen had Storycatchers een wereldprimeur. Bezoekers konden onder begeleiding van Piet Huysentruyt thuis aan de slag voor een driegangenmenu op topniveau.

Gouden Gids (IE, BE, PT)

Voor klant Gouden Gids bedacht het agentschap These Days de ‘Gouden Bruiloft’ campagne. Storycatchers verzorgde de live uitzending van vier bruiloften in drie verschillende landen in Europa, en dat op één dag. We houden wel van een uitdaging!.

Saint Amour (BE, NL)

Wat doe je als Anne Vegter verwacht wordt op de première van Saint Amour in de Antwerpse Bourlaschouwburg en op datzelfde moment voorgesteld wordt als nieuwe Dichter des Vaderlands in Paradiso in Amsterdam? Een point-to-point videolink over internet opzetten tussen de 2 locaties, toch!

Rode Kruis Vlaanderen (BE)

Een stickeractie op gang trekken door Fanny Kiekeboe met Sea King helikopter te winchen op het stand van Bredene? Rode Kruis Vlaanderen doet het. En of wij misschien konden zorgen dat alle vrijwilligers en sympathisanten dit live konden volgen op Facebook?  Zeker, met onze mobiele studio en draadloze 4G internetverbinding.

Slechtvalken (BE)

Meer dan 2,5 miljoen bezoekers uit 151 verschillende landen en massa’s persbelangstelling. De HD beelden die we live versturen vanuit de Brusselse Sint-Goedelekathedraal zijn steevast goed voor een record. Tijdens het broedseizoen krijg je 24/24 live beelden uit het nest in de klokkentoren.

Digiti (BE)

Een live ‘schijt-je-rijk’ organiseren op het dak van een webbureau tijdens de Warmste Week van Studio Brussel? Dat wordt nog leuker als die live te volgen is via de live stream natuurlijk.