Title Image

Managed Webinar Services

2020-MINBUZA-200507-RemoteWebinar-2
2020-CLOUDAR-200423-Webinar-RemoteSpeaker
Screenshot van de webinar van het AfricaMuseum

MANAGED WEBINAR SERVICES

Sinds de corona maatregelen ontdekken veel bedrijven de mogelijkheden van videochat tools zoals Zoom, Google Meet of Skype. Ze komen er meestal snel achter dat deze oplossing in veel gevallen minder geschikt zijn voor het organiseren van professionele webinars naar een grotere groep deelnemers.

 

Videochat tools zijn zeer waardevol om te communiceren met collega’s of klanten in een beperkte groep. Ze zijn eenvoudig in gebruik en bieden een oplossing voor vergaderingen en meetings op afstand.

 

Wanneer een webinar echter gericht is naar een grote groep mensen of voor het overbrengen van belangrijke informatie zoals officiële aankondigingen, productlanceringen of zelfs aandeelhoudersvergaderingen volstaat dit niet.

 

Dergelijke uitzendingen zijn te belangrijk om mis te laten gaan. Technische problemen met het tonen van de slides, wegvallen van verbindingen en slechte coördinatie tussen de verschillende remote sprekers zijn absoluut te vermijden.

 

Met onze remote webinar services bieden we een degelijke antwoord op dit probleem. Sprekers kunnen remote hun presentatie geven maar de eigenlijke uitzending gebeurt vanuit onze webinar regie in Antwerpen. In geval van problemen bij een spreker thuis kunnen we rechtstreeks overschakelen naar de webinar moderator, andere sprekers of vooraf opgenomen video content.

 

Onze webinar operatoren begeleiden de remote speakers en voorzien een technische doorloop voor de uitzending. Met onze remote webinar services nemen we de volledige organisatorische en technische ondersteuning uit handen zodat je 100% kan focussen om de inhoud van het webinar.

 

Indien gewenst kunnen remote sprekers aangevuld worden met live sprekers of een presentator in onze studio’s.

TROEVEN VAN PROFESSIONELE

REMOTE WEBINAR SERVICES

Volledige coördinatie van sprekers en presentatoren

Betrouwbare uitzending vanop centrale videoregie

Combinatie remote sprekers en studio gasten mogelijk

Betrouwbaar en geschikt voor grote groepen deelnemers

Integratie met meerdere webinar platformen mogelijk

IK WIL MEER WETEN OVER

REMOTE WEBINAR SERVICES