Title Image

Live Webcasts

Live uitzendingen met Impact

Een conferentie live uitzenden via het internet? De toespraak van de CEO mee laten volgen vanuit alle vestigingen van je bedrijf? Met onze live streaming- en webcast diensten wordt dit mogelijk.

 

Bij Storycatchers denken we aan alles. Van camera tot videoregie, van streaming techniekers op je event tot online video distributie of aanlevering bij YouTube Live, Facebook Live of zelfs LinkedIn Live.

 

Ontdek hieronder waarom je bij Storycatchers aan het juiste adres bent voor een live uitzending.

WAAROM VOOR STORYCATCHERS KIEZEN
IK WIL MEER WETEN OVER

LIVE WEBCASTS

8 REDENEN OM VOOR WEBCASTS VAN STORYCATCHERS TE KIEZEN

Professionele apparatuur

Een congres van één dag of zes weken live streaming uit een slechtvalkennest in een kathedraal? Met professionele apparatuur kies je voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Altijd.

Ervaring

Storycatchers nam in 2015 Zendster over en kan daardoor terugvallen op meer dan 15 jaar ervaring in live streaming. Onze referentielijst is eindeloos en bevat grote namen als Microsoft, Intel, Johnson & Johnson, Unilever of Cirque du Soleil.

Internationaliteit

Onze apparatuur zit in veilige en waterbestendige flightcases. Dat is ook nodig. We verzorgde immers al uitzendingen vanuit 13 verschillende Europese landen en ook in het Midden Oosten zijn we regelmatig aan het werk.

Flexibiliteit

Doorheen de jaren hebben we de juiste ervaring opgebouwd om snel en efficient te kunnen inspelen op vragen van onze klanten. Wist je dat we tijdens de uitbarsting van de Eyjafjallajökull vulkaan in 2010 verschillende congressen over internet hebben uitgezonden omdat bezoekers niet konden invliegen?

Partners

Storycatchers beschikt over een uitgebreid netwerk van partners in heel wat landen. Op die manier hoeft standaard materiaal voor videoregistratie en regie niet mee op transport. We weten dat we lokaal kunnen rekenen op de juiste ondersteuning en kunnen ons focussen op de live uitzending zelf.

Topkwaliteit

Bij een live productie heb je maar één kans om het goed te doen. Daarom doen we er alles aan om de productie te doen slagen. Als je weet dat zelfs YouTube beroep op ons doet voor bepaalde grote uitzendingen dan weet je bij deze ook waarom.

Maatwerk

Live beelden vanuit een vogelnest? 360° streaming van het podium bij The Voice? Streamen vanuit een rijdende auto of boot? Geen probleem. Bij Storycatchers hebben we het materiaal en de ervaring om in al deze omstandigheden een oplossing op maat uit te werken.

Platformen

Wil je uitzenden via sociale platformen zoals YouTube Live, Facebook Live of zelfs LinkedIn Live? Bij Storycatchers weten we perfect hoe we op elk platform de beste stream kunnen aanleveren.