Title Image

Hybride evenementen

Studio-Voorbeeld1

Hybride evenementen

Wil je terug fysieke evenementen organiseren maar deelnemers ook de mogelijkheid geven om van thuis uit te kunnen deelnemen? Om van deze combinatie een succes te maken, moet je het online publiek meer bieden dan enkel een eenzijdige videostream.

 

Een evenement organiseren voor zowel een fysiek als online publiek is niet eenvoudig . Je wilt beide doelgroepen evenveel betrekken in het evenement en hen allebei content op maat aanbieden. Ook online deelnemers willen meer dan enkel mee te volgen. Als je ze als organisator niet actief betrekt bij je evenement, zal je de online deelnemers snel verliezen.

 

Bij het organiseren van een hybride evenement moet je dus al van de start met beide doelgroepen rekening houden. . Niet alleen moet je ervoor zorgen dat technisch alles voorhanden is om een kwaliteitsvolle uitzending te realiseren, je moet ook in het programma op zoek gaan naar een manier om alle deelnemers te betrekken.

 

Bij Storycatchers weten we wat een goed hybride event inhoudt en hoe dit op een succesvolle manier georganiseerd kan worden. We zorgen er niet enkel voor dat op technisch vlak alles zowel in de zaal als online van een leien dakje verloopt, maar gaan ook op zoek naar de perfecte balans tussen het offline en online gedeelte van het evenement.

 

Onze live event producers werken samen met jou een gevarieerd programma uit dat zowel de deelnemers ter plaatse als de deelnemers thuis zal boeien.

 

Contacteer ons om de mogelijkheden te bekijken.

Hopin Stage

Hopin

Bij Storycatchers zijn we fan van Hopin als platform voor hybride events. Doordat dit virtueel evenement platform is ontwikkeld vanuit het standpunt van de deelnemer, zal het ook jouw publiek een topervaring bieden.

 

Naast een plenaire sessie kan je ook break-out sessies organiseren, deelnemers de mogelijkheid geven om te netwerken en nog veel meer.

Ontdek hier waarom Hopin het geschikte platform voor jouw hybride event is
TROEVEN VAN ONZE PROFESSIONELE

HYBRIDE EVENEMENTEN

Toegankelijk voor alle geïnteresseerde deelnemers, ook uit het buitenland

Evenwaardige ervaring voor je offline en online publiek

Meer interactiviteit met je deelnemers

Volledige technische ondersteuning door één partij

IK WIL MEER WETEN OVER

HYBRIDE EVENEMENTEN