Title Image

Greenkey webinar studio

DSC00583
Green key studio met 2 personen
190508-AVERBODE-Ruim

GREENKEY WEBINAR STUDIO

Op zoek naar een manier op je webinars nog professioneler te maken?  Misschien is een professionele webinar studio iets voor jou. Haarscherpe beelden, kristalheldere audio en virtuele achtergronden. Onze greenkey webinar studio heeft het allemaal.

 

In een ‘greenkey’ studio wordt gewerkt met een groene wand die vervangen kan worden door een virtuele achtergrond naar keuze. Ook is het mogelijk om je slides zodanig te maken dat ze schermvullend gebruikt kunnen worden en je als het ware in je presentatie staat. De mogelijkheden zijn slechts beperkt door je creativiteit.

 

Om de achtergrond mooi te kunnen vervangen tijdens een live webinar is een correcte uitlichting van de studio en positionering van de camera’s belangrijk. Onze greenkey studio te Merksem (Antwerpen) beschikt over een groene limbo wand met vaste belichting, camera’s, videoregie en alle apparatuur die nodig is voor betrouwbarelive webinars.

 

Kies je voor een interactief webinar waarin je vragen beantwoord van je kijkers en polls doet? Onze opnamestudio beschikt over verschillende schermen waarop alle relevante informatie permanent zichtbaar is voor de presentator tijdens de uitzending. Alle technische en praktische uitdagingen worden door onze webinar experts opgevangen. Zo kan je 100% focussen op de inhoud.

 

Presenteer je voor het eerst een webinar? Schrijf je in onze open webinar trainingen en je krijg naast de tips & tricks van onze experts de mogelijkheid om te oefenen in een echte webinar studio.

 

Contacteer ons voor mogelijkheden en beschikbaarheid.

TROEVEN VAN ONZE PROFESSIONELE

GREENKEY WEBINAR STUDIO

Uitgerust met greenkey limbo wand

Virtuele achtergrond mogelijk

Inclusief advies en begeleiding

Alle studiotechniek inbegrepen

Flexibel inzetbaar voor elk live webinar

Inclusief technische ondersteuning door ervaren webinar professionals

IK WIL MEER WETEN OVER JULLIE

GREENKEY WEBINAR STUDIO