Title Image

CONGRESSEN & MEETINGS (Covid-19 | Coronavirus webinar tips)

MEETING, CONGRES OF SEMINARIE?

WAT TE DOEN IN COVID-19 / CORONA TIJDEN

Organisatoren van congressen en meetings worden momenteel geconfronteerd met een extra uitdaging. De verspreiding van het Covid-19 of Coronavirus in Europa maakt dat deelnemers ook de komende maanden minder bereid zijn deel te nemen aan evenementen waarop veel mensen aanwezig zijn. Bij internationale bezoekers zien we een afnemende bereidheid tot reizen en congresdeelnames.

 

Als organisator is het momenteel moeilijk in te schatten wat de impact van het coronavirus op de bezoekersaantallen de komende weken en maanden zal zijn. Wel is de kans groot dat steeds deelnemers ook dan nog fysiek contact gaan vermijden en je geconfronteerd wordt met een groot aantal no-shows en lage inschrijvingsaantallen. Kan live streaming de redding voor je event zijn?

 

Het is de laatste jaren gelukkig heel wat eenvoudiger geworden om op afstand een congres mee te volgen. Door nieuwe technologieën zoals live streaming en centraal gestuurde robotcamera’s werden professionele uitzendingen veel minder complex, en dus betaalbaarder.

 

Het live webcasten van je evenement kan een oplossing zijn om deelnemers alsnog mee te laten genieten van de sprekers en debatten op je evenement. Door een alternatief aan te bieden voor deelnemers die zich niet kunnen of willen verplaatsen vermijd je de komende maanden afmeldingen en terugvorderingen van inschrijvingsgelden.

 

Als specialist in live uitzendingen op internet beschikken we bij Storycatchers over heel wat ervaring en oplossingen voor deze uitzonderlijke situatie. Om in deze periode echter zoveel mogelijk organisatoren te kunnen helpen hebben we extra materiaal vrijgemaakt en een standaard pakket samengesteld waarmee je presentaties of meetings live kan uitzenden voor een vaste all-in pakketprijs.  Zo kunnen we snel schakelen en onze middelen flexibel inzetten voor organisatoren.

 

De oplossing bestaat uit een volledige set met camera’s, videoregie, streaming apparatuur, microfoons en backup 4G internet verbinding. De opbouw en bediening gebeurt de dag van de uitzending door een ervaren streaming operator ter plaatse. De live beelden zijn te bekijken via een unieke internet link of naadloos in te bouwen op je website als je dat wenst.

 

Denk je eerder aan het 100% virtuele vervanger van je evenement? Dan is een live webinar van een professionele webinar studio een waardig alternatief.

 

Wil je deelnemers interactief vragen laten stellen, verschillende breakout rooms simultaan live uitzenden of een publieke stream aanbieden via YouTube of Facebook?

Contacteer ons voor oplossingen op maat.

 

Opgelet: Door een combinatie van afgelastingen en nieuwe aanvragen veranderd onze beschikbaarheid op elke moment. Contacteer ons om de mogelijkheden te bekijken.

COVID-19 | CORONA LIVE STREAMING AANBOD

CONGRESSEN & MEETINGS

All-in-one oplossing voor het uitzenden van presentaties

Live streaming via unieke link of eigen website

Beelden op basis van 2 of 3 centraal gestuurde robotcamera's

Rechtstreeks Invoegen van slides / presentaties mogelijk

Koppeling met audioinstallatie in de zaal of microfoon voor de spreker inbegrepen

Mobiele 4G backup internetverbinding voor uitzending

Aanlevering van integrale uitzending als HD MP4 bestand

Transport, opbouw en bediening door streaming operator inbegrepen

JA, IK WIL MIJN EVENEMENT LIVE UITZENDEN

CONTACTEER MIJ

  Naam*

   

  Email*

   

  Tel

   

  Naam evenement

   

  Datum evenement

   

  Locatie evenement

   

  Hoe kunnen we je helpen?