Title Image

CONGRESSEN & MEETINGS (Covid-19 | Coronavirus webinar tips)

MEETING, CONGRES OF SEMINARIE?

WAT TE DOEN IN TIJDEN VAN CORONA

Al enige tijd is de wereld in de greep van het coronavirus. Hierdoor is het organiseren van een live event voor grote groepen mensen uitgesloten. Maar wat als je toch genoodzaakt bent om dat ene congres te organiseren, of wat als je toch mensen wil informeren over dat ene project en hoe doe je dat dan met die meeting voor de aandeelhouders over het jaarverslag?

 

De impact van corona op onze maatschappij is bijzonder groot. Mondmaskers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, afstand houden is ondertussen routine geworden en live events zijn uit den boze. Iedereen heeft ondertussen ervaring met video calls waarbij de verbinding vaak wegvalt of men elkaar niet verstaat (“je staat op mute”). Op die manier wil je geen belangrijk event organiseren voor veel mensen. Kan live streaming dan een redding zijn voor jouw event?

 

De laatste jaren heeft de technologie grote stappen vooruit gezet. Door nieuwe technische mogelijkheden en centraal gestuurde robotcamera’s werden professionele uitzendingen veel minder complex, en dus betaalbaarder.

 

Je evenement live webcasten is een oplossing om je deelnemers alsnog deel te laten uitmaken van je event. Je brengt je congres, seminarie of meeting op een kwalitatieve manier tot in de huiskantoren van je klanten, werknemers, aandeelhouders of sympathisanten.

 

Als specialist in live uitzendingen op internet beschikken we bij Storycatchers over heel wat ervaring en oplossingen voor deze uitzonderlijke situatie. Om in deze periode echter zoveel mogelijk organisatoren te kunnen helpen hebben we extra materiaal vrijgemaakt en een standaard pakket samengesteld waarmee je presentaties of meetings live kan uitzenden voor een vaste all-in pakketprijs.  Zo kunnen we snel schakelen en onze middelen flexibel inzetten voor organisatoren. Wij verzorgen jouw uitzending van A tot Z zodat jij je zonder zorgen kan focussen op de inhoud.

 

De oplossing bestaat uit een volledige set met camera’s, videoregie, streaming apparatuur, microfoons en backup 4G internet verbinding. De opbouw en bediening gebeurt de dag van de uitzending door een ervaren streaming operator ter plaatse. De live beelden zijn te bekijken via een unieke internet link of naadloos in te bouwen op je website als je dat wenst.

 

Denk je eerder aan het 100% virtuele vervanger van je evenement? Dan is een live webinar van een professionele webinar studio een waardig alternatief.

 

Wil je deelnemers interactief vragen laten stellen, verschillende breakout rooms simultaan live uitzenden of een publieke stream aanbieden via YouTube of Facebook?

Contacteer ons voor oplossingen op maat.

COVID-19 | CORONA LIVE STREAMING AANBOD

CONGRESSEN & MEETINGS

All-in-one oplossing voor het uitzenden van presentaties

Live streaming via unieke link of eigen website

Beelden op basis van 2 of 3 centraal gestuurde robotcamera's

Rechtstreeks Invoegen van slides / presentaties mogelijk

Koppeling met audioinstallatie in de zaal of microfoon voor de spreker inbegrepen

Mobiele 4G backup internetverbinding voor uitzending

Aanlevering van integrale uitzending als HD MP4 bestand

Transport, opbouw en bediening door streaming operator inbegrepen

JA, IK WIL MIJN EVENEMENT LIVE UITZENDEN

CONTACTEER MIJ

  Naam*

   

  Email*

   

  Tel

   

  Naam evenement

   

  Datum evenement

   

  Locatie evenement

   

  Hoe kunnen we je helpen?