Title Image

LIVE STREAMING

Live webinar voor Randstand vanuit onze online video studio in Merksem

Webinars

Eenvoudig gesteld is een webinar een online uitzending van een presentatie zonder live publiek. Webinars worden zowel georganiseerd voor interne opleidingen als voor klanten of prospects. Opleidingscentra zien in webinars dan weer de oplossing voor dalende deelnemersaantallen tijdens de klassieke opleidingen.

 

Webinars zijn echter ook interessant van uit video marketing standpunt of om nieuwe leads te verzamelen.

Meer over Webinars

Live Webcasts

Een conferentie of seminarie live uitzenden via het internet? De toespraak van je CEO mee laten volgen in alle vestigingen van je bedrijf?  Met een live webcast of livestream kunnen kijkers je evenement mee volgen zonder zich te moeten verplaatsen.

Meer over Live Webcasts

Vaste streaming installaties

Gemeentelijke raadzalen, concerthallen of zelfs de toren van de Brusselse St.Goedelekathedraal. Op veel van deze locaties staat vaste streaming apparatuur die in sommige gevallen 24/7 live beelden naar het internet stuurt.

Bij Storycatchers helpen we bij het opzetten en onderhouden van vaste streaming installaties of maatwerk in functie van tijdelijke projecten zoals kunstprojecten of educatieve campagnes.

Webinar Studio’s

Een live webinar opzetten kan je overal. Toch is het niet altijd evident om een geschikte plek op kantoor te vinden. Slechte verlichting, lawaaierige collega’s en factoren kunnen van je droomproductie een echte nachtmerrie maken.

 

Werken vanuit een professionele webinar studio kan een oplossing zijn.

Meer over onze live webinar studio's
2020-MINBUZA-200507-RemoteWebinar-2

Managed webinar services

Met onze remote managed webinar services bieden we een degelijke oplossing voor professionele uitzendingen op afstand wanneer de klassieke videochat tools te beperkt zijn.

 

Sprekers kunnen van thuis uit of op kantoor hun presentatie geven maar de eigenlijke uitzending gebeurt vanuit onze centrale webinar regie in Antwerpen. In geval van problemen bij een spreker thuis kunnen we rechtstreeks overschakelen naar de webinar moderator, andere sprekers of vooraf opgenomen video content.

Meer over Managed Webinar Services

Webinar Trainingen

Webinars zijn bijzonder interessant om te communiceren met je publiek. Een individueel verkoopgesprek met een potentiële klant of een interne opleiding voor nieuwe medewerkers is arbeidsintensief. Met een webinar kan je op één moment meerdere mensen aanspreken zonder dat ze zich moeten verplaatsen.

 

Maar hoe pak je dat aan? Met een praktische webinar training natuurlijk!

Meer over onze live webinar trainingen
Green key studio met 2 personen
live multi language streaming

Multi language streaming

Een conferentie met simultaanvertaling? Een sportwedstrijd met commentaar in verschillende talen? Met onze Multi Language streaming oplossing kunnen kijkers live uitzendingen volgen met een audiokanaal naar keuze.

Storycatchers verzorgt live uitzendingen tot 8 simultane talen.

Meer over Multi Language Live Webcasts