Online Video Productie

case-voka

Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms zijn al lang geen saaie video’s meer. Steeds meer bedrijven stellen vast dat ze met boeiende en relevante content hun bedrijf positief in de kijker kunnen zetten.

Meer over Bedrijfsfilms

Videoreportages

Ooit al overwogen om gebruik te maken van videoreportages als onderdeel van je digitale communicatie? Bij Storycatchers weten we dat professionele reportages een enorme boost kunnen betekenen voor je online visibiliteit.

Meer over Videoreportages
case-elant
case-duurzaamcommuniceren

Evenement Reportages

Heb je een topspreker voor je keynote kunnen strikken? Brengt hij een boeiend verhaal over een relevant thema? Met een goede video kan je ook na het event de kracht van de spreker gebruiken als hefboom in je communicatie. Of misschien is dit wel de ideale teaser voor de volgende editie?

Meer over Evenementen Reportages

Instructievideo’s

Handleidingen worden amper gelezen. Ze zijn dikwijls onduidelijk. Met online instructievideo’s kan je informatie of processen zeer helder weergeven. De combinatie van een mondelinge uitleg met visuele ondersteuning, illustraties en de nodige detailbeelden maken videohandleidingen zeer effectief.

Meer over Instructievideo's
case-schrauwen
case-haglofs

Productvideo’s

Productvideo’s of productdemonstraties zijn het perfecte antwoord voor retailers die hun product graag presenteren aan een virtueel publiek. Of die hun product hoger willen laten scoren in Google.

 

Door op een slimme manier met video aan de slag te gaan verstevig je de ‘product awareness’ en kan je zowel de bekendheid als de verkoop van je product sterk verhogen.

Meer over Productvideo's

Vastgoed Video

Iedereen die al eens een woning zocht op het internet heeft het meegemaakt. Je leest de omschrijving en bekijkt de foto’s. Toch vraag je je nadien af of de keuken uit komt in de living of in de gang.

 

Niet onlogisch natuurlijk. Foto’s geven een sfeer weer maar helpen je weinig bij het krijgen van een ruimtelijk inzicht in de opbouw van de woning. Zo bezoek je een woning die niet aan je verwachtingen voldoet en waar een makelaar nodeloos zijn tijd in heeft gestoken.

Meer over Vastgoed Video
case-century21
case-elant

Video Testimonials

Iedereen weet dat tevreden klanten je beste ambassadeurs zijn. Waarom laat je ze niet een keertje hun verhaal doen in een video?

 

Videogetuigenissen zijn een krachtige manier om bestaande klanten in de kijker te zetten en tegelijk potentiële nieuwe klanten over de streep te trekken.

Meer over Video Testimonials

Animatie video

Een geanimeerde video is soms de beste manier om een boodschap over te brengen naar een specifieke doelgroep. Klassieke video’s zijn goedkoper, maar niet altijd geschikt om complexe processen of een moeilijke uitleg weer te geven.

 

Bij Storycatchers doen we meer dan gewoon een animatie video maken. We zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt en dat je animaties inzet wanneer ze een meerwaarde zijn voor klassieke live video.

Meer over Animatie Video
highres-360-camera-2

360 graden video

360° video is momenteel een echte hype. Zowel YouTube als Facebook laten sinds kort toe dat je video’s online plaatst waarin de kijker zelf bepaald welk deel in beeld komt.

 

Als je over een VR bril of Google Cardboard beschikt lijkt het zelfs alsof je midden in de video ziet.

Meer over 360 graden video