Title Image

DIENSTEN

Video Marketing Strategie

Iedereen die van ver of dichtbij met marketing bezig is weet het. Video werkt. Toch is videomarketing geen evidentie voor de meeste bedrijven.

 

Storycatchers helpt bedrijven en organisaties om video strategisch in te zetten als onderdeel van hun online communicatie. We gaan samen met je eigen team op zoek naar een maximaal rendement met een minimaal budget.

 

Meer producten verkopen of een maatschappelijk thema onder de aandacht brengen? Geen succes zonder duidelijk plan.

Meer over Video Marketing Strategie

Online Video Productie

Ook al gemerkt dat je 30 seconden reclamespot niet werkt online? Of mogen vaststellen dat je minutenlange bedrijfsfilm nooit één klant heeft opgeleverd?

 

Je bent niet alleen. Online video is een vak apart. Tijd, tempo, productiewijze is in niets te vergelijken met de traditionele aanpak. Daarbij komt dat je online zeer gericht kan werken naar de specifieke doelgroep voor jouw product of dienst. Of dat je extra interactiviteit kan toevoegen in je video’s en het effect nog kan versterken.

Meer over Online Video Productie

Live Webcasting

Een conferentie live webcasten? De toespraak van de CEO live volgen vanuit alle vestigingen van je bedrijf? Een concert uitzenden op internet? Met onze live streaming- en webcastdiensten wordt dit mogelijk. En bovendien betaalbaar.

 

Bij Storycatchers denken we aan alles. Van camera tot videoregie, van streaming techniekers op je event tot online video distributie of aanlevering bij YouTube Live.

 

Vergis je niet. Storycatchers verzorgt live uitzendingen voor heel wat wereldwijde topbedrijven en culturele spektakels. Van Lissabon tot Kopenhagen en van Dubai tot Beirut.

Meer over Live Webcasting

YouTube kanaal beheer

Veel bedrijven spenderen vaak veel geld aan de optimalisatie van hun website. Zo hopen ze bovenaan te verschijnen op Google en meer bezoekers te lokken.

 

Maar de concurrentie zit ook niet stil. Het wordt steeds moeilijker om goede resultaten te halen.

Meer over YouTube kanaal beheer

Video Advertenties

Wanneer je waardevolle video’s maakt voor een nichepubliek, is het zinvol om ze bewust te gaan verspreiden bij de juiste doelgroep. Zo weet je zeker dat het juiste publiek naar je video’s kijkt. Gerichte advertenties via Facebook Ads of Google Ads (vroeger Adwords) voor Video zijn zeer krachtig als ze correct worden ingezet.

 

Storycatchers helpt je bij het opzetten en opvolgen van campagnes en zorgt ervoor dat je het juiste publiek bereikt. Enkel zo is videoadvertising rendabel en vermijd je dat de reclame storend is voor de kijkers.

MEER OVER VIDEO ADVERTENTIES

Online Video Studio

Een goede video kan overal gedraaid worden. Toch is het voor een webinar of bedrijfsreportage niet altijd evident om een geschikte plek op kantoor te vinden.

 

Slechte verlichting, lawaaierige collega’s en factoren kunnen van je droomproductie een echte nachtmerrie maken.

Meer over onze opnamestudio
Online video opnamestudio